Політика конфіденційності

25 травня 2018 г .

Дана Політика конфіденційності персональних даних (далі – Політика конфіденційності) діє відносно всієї інформації, розміщеної на сайті в мережі Інтернет за адресою: https://pet-eu.com/ (далі – Сайт), яку відвідувачі можуть отримати про Користувача під час використання Сайту, його сервісів, програм і продуктів.

 

Використання сервісів Сайту означає беззастережну згоду Користувача з цією Політикою і зазначеними в ній умовами обробки його персональної інформації; в разі незгоди з цими умовами користувач повинен утриматися від використання сервісів.

 

ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ 

 

1.1. В рамках цієї Політики під персональною інформацією Користувача розуміються:

 

1.1.1. Персональна інформація, яку Користувач надає про себе самостійно при реєстрації (створення облікового запису) або в процесі використання Сервісів, включаючи персональні дані Користувача. Обов’язкова для надання Послуг інформація позначена спеціальним чином. Інша інформація надається Користувачем на його розсуд.

 

1.1.2. Дані, які автоматично передаються сервісів Сайту в процесі їх використання за допомогою встановленого на пристрої Користувача програмного забезпечення, в тому числі IP-адреса, дані файлів cookie , інформація про браузер Користувача (або іншої програми, за допомогою якої здійснюється доступ до сервісів), технічні характеристики обладнання і програмного забезпечення, що використовуються Користувачем, дата і час доступу до сервісів, адреси запитуваних сторінок і інша подібна інформація.

 

1.1.3. Інша інформація про Користувача, обробка якої передбачена Угодою про використання Сайту.

 

1.1.4. Справжня Політика конфіденційності застосовується лише до Сайту https://pet-eu.com/. Сайт https://pet-eu.com/ не контролює і не несе відповідальності за сайти третіх осіб, на які Користувач може перейти по посиланнях, доступним на Сайті https://pet-eu.com/.

 

1.1.5. Адміністрація сайту не перевіряє достовірність персональних даних, що надаються Користувачем сайту.

ЦІЛІ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ КОРИСТУВАЧІВ

 

2.1. Сайт збирає і зберігає тільки ту персональну інформацію, яка необхідна для надання сервісів або виконання угод і договорів з Користувачем, за винятком випадків, коли законодавством передбачено обов’язкове зберігання персональної інформації протягом визначеного законом терміну.

 

2.2. Персональну інформацію Користувача Сайт обробляє в наступних цілях:

 

2.2.1. Встановлення з Користувачем зворотного зв’язку, включаючи напрямок повідомлень, запитів, що стосуються використання Сайту, надання послуг, обробку запитів і заявок від Користувача.

2.2.2. Визначення місця знаходження Користувача для забезпечення безпеки, запобігання шахрайства.

 

2.2.3. Надання Користувачеві доступу до персоналізованих ресурсів Сайту.

2.2.4.Подтвержденія достовірності та повноти персональних даних, наданих Користувачем.

 

2.2.5. Надання Користувачеві ефективної клієнтської і технічної підтримки при виникненні проблем, пов’язаних з використанням Сайту.

 

2.2.6.Предоставленія Користувачеві з його згоди, оновлень продукції, спеціальних пропозицій, інформації про ціни, розсилки новин та інших відомостей від імені сайту або від імені партнерів сайту.

 

2.2.7. Здійснення рекламної діяльності за згодою Користувача.

 

УМОВИ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ КОРИСТУВАЧІВ ТА ЇЇ ПЕРЕДАЧІ ТРЕТІМ ОСОБАМ

 

3.1. Сайт зберігає персональну інформацію користувачів відповідно до внутрішніх регламентами конкретних сервісів.

 

3.2. Відносно персональної інформації Користувача зберігається її конфіденційність, крім випадків добровільного надання Користувачем інформації про себе для загального доступу необмеженому колу осіб. При використанні окремих сервісів Користувач погоджується з тим, що певна частина його персональної інформації стає загальнодоступною.

 

3.3. Сайт має право передати персональну інформацію Користувача третім особам в наступних випадках:

 

3.3.1. Користувач висловив згоду на такі дії.

 

3.3.2. Передача необхідна для використання Користувачем певного сервісу або для виконання певної угоди або договору з Користувачем.

 

3.3.4. Передача передбачена українським або іншим відповідним законодавством в рамках встановленої законодавством процедури.

 

3.3.5. У разі продажу Сайту до набувача переходять всі зобов’язання по дотриманню умов цієї Політики стосовно отриманої їм персональної інформації.

 

3.4. Обробка персональних даних Користувача здійснюється без обмеження терміну будь-яким законним способом, в тому числі в інформаційних системах персональних даних з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів. Обробка персональних даних користувачів здійснюється відповідно до Закону України від 1 червня 2010 № 2297-VI “Про захист персональних даних”.

 

3.5. При втраті або розголошення персональних даних Адміністрація Сайту інформує Користувача про втрату або розголошення персональних даних.

 

3.6. Адміністрація Сайту вживає необхідних організаційних і технічних заходів для захисту персональної інформації Користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій третіх осіб.

 

3.7. Адміністрація Сайту спільно з Користувачем вживає всіх необхідних заходів щодо запобігання збиткам або інших негативних наслідків, викликаних втратою або розголошенням персональних даних Користувача.

 

ЗОБОВ’ЯЗАННЯ СТОРІН  

 

4.1. Користувач зобов’язаний:

4.1.1. Надати інформацію про персональні дані, необхідну для користування Сайтом.

 

4.1.2. Оновлювати, доповнювати надану інформацію про персональні дані в разі зміни даної інформації.

 

4.2. Адміністрація Сайту зобов’язана:

4.2.1. Використовувати отриману інформацію виключно для цілей, зазначених у цій Політиці конфіденційності.

 

4.2.2. Забезпечити зберігання конфіденційної інформації в таємниці, не розголошувати без попередньої письмової згоди Користувача, а також не здійснювати продаж, обмін, опублікування або розголошення іншими можливими способами переданих персональних даних Користувача, за винятком передбачених цією Політикою конфіденційності.

 

4.2.3. Вживати заходів обережності для захисту конфіденційності персональних даних Користувача згідно з порядком, зазвичай використовується для захисту такого роду інформації в існуючому діловому обороті.

 

4.2.4. Здійснити блокування персональних даних, що відносяться до відповідного Користувачеві, з моменту звернення або запиту Користувача або його законного представника або уповноваженого органу з захисту прав суб’єктів персональних даних на період перевірки в разі виявлення недостовірних персональних даних або неправомірних дій.

 

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН  

 

5.1. Адміністрація Сайту, яка не виконала свої зобов’язання, несе відповідальність за збитки, понесені Користувачем у зв’язку з неправомірним використанням персональних даних, відповідно до законодавства України.

 

5.2. У разі втрати або розголошення конфіденційної інформації Адміністрація Сайту не несе відповідальності, якщо дана конфіденційна інформація:

5.2.1. Стала публічним надбанням до її втрати або розголошення.

 

5.2.2. Була отримана від третьої сторони до моменту її отримання Адміністрацією Сайту.

 

5.2.3. Була розголошена за згодою Користувача.

& Nbsp;

ДОЗВІЛ СПОРІВ  

 

6.1. До звернення в суд з позовом у спорах, що виникають із відносин між Користувачем сайту і Адміністрацією сайту, обов’язковим є пред’явлення претензії (письмового пропозиції про добровільне врегулювання спору).

 

6.2. Одержувач претензії протягом 30 календарних днів з дня отримання претензії, письмово повідомляє заявника претензії про результати розгляду претензії.

 

6.3. При не досягненні угоди суперечка буде переданий на розгляд до судового органу відповідно до чинного законодавства України.

 

6.4. До цій Політиці конфіденційності та відносин між Користувачем і Адміністрацією сайту застосовується чинне законодавство України.

 

ДОДАТКОВІ УМОВИ  

 

7.1. Адміністрація Сайту має право вносити зміни в справжню Політику конфіденційності без згоди Користувача.

 

7.2. Нова Політика конфіденційності вступає в силу з моменту її розміщення на Сайті, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики конфіденційності.

 

7.3. Всі пропозиції або питання по цій Політиці конфіденційності слід повідомляти Адміністрації сайту.

 

7.4. Діюча Політика конфіденційності розміщена на сторінці за адресою: https://pet-eu.com/pages/ru/privacy-policy.html.

 

7.5. Справжня Політика конфіденційності є невід’ємною частиною Угоди про використання Сайту, розміщеного на сторінці за адресою: http: www.pet-eu.com.

Post date. 5-25-2018

Наші рішення для ПЕТ

Компанія ПЕТ Технолоджиз пропонує комплексні рішення для виробників продукції в ПЕТ тарі: мінеральної води та напоїв, молочної індустрії та пива, побутової хімії та косметики, тари на продаж.
Дизайн – шлях до успіху
Подробиці h
Більше 9000 м2
виробничої
площі
Докладніше
Будьте в курсі
останніх новин та
проектів компанії
Дізнатись
Відчуйте переваги
нашої технічної підтримки на всіх етапах співробітицтва
Звернутися

Зв'яжіться з нами h